[vc_row gap=“35″][vc_column][vc_column_text]

SIGURNO-ST D.O.O. je specijalizovano privatno preduzeće za proizvodnju koje je osnovano 1. februara 1991. godine i od svog osnivanja bavi se isključivo ovom proizvodnjom.

Sigurnost proizvodi kočne gumice, gumice kvačila i gumice servo uređaja za putnička i teretna vozila, autobuse poljoprivredne mašine, viljuškare, motocikle i skutere.

Sigurnost je za svoje proizvode dobila 1996. godine atest TUV za kvalitet, 13.05.2000. je usvojila standard kvaliteta DIN EN ISO 9002, a 30.06.2003. EN ISO 9001:2000 broj 08 100 2729 od strane renomiranog sertifikacionog tela TUV Hanover

Prilikom usvajanja ISO standarda usvojena je politika kvaliteta sa kojom su upoznati svi zaposleni koji su takođe kompletno obučeni iz oblasti sistema kvaliteta.

Opšti cilj naše politike kvaliteta je osvajanje zadovoljstva svakog našeg kupca ili naručioca i na taj način postizanje i povećevanje ugleda naše firme.

Rukovodstvo naše firme se obavezalo na uvođenje internacionalnog sistema kvaliteta EN ISO 9001:2000 zbog većeg uspeha kod naših kupaca i u tom smislu uloženi rad očekujemo od svakog našeg radnika.

ONO ŠTO SIGURNOST ZA KVALITET UVEK ČINI:
Proizvedena roba ne ide u prodaju dok se kontrola ne obavi tj. uslov usaglašenosti se uvek dokazuje i ispituje po propisima firme i po očekivanjima kupaca.

U cilju predupređivanja problema i primedbi kupaca, Sigurnost:

  • Obezbeđuje sigurnu ambalažu svojih proizvoda
  • Poručenu robu ažurno i u najkraćem roku šalje kupcima
  • Nove proizvode objašnjava, prikazuje, upoznaje
  • Garantuje kvalitet svakog proizvoda
  • Izbor robe i asortiman stalno povećava novim proizvodima

Problema sa kupcima i eventualne zamerke objektivno i efikasno rešavamo, a ssitem kvaliteta stalno razvijamo. Svest o očuvanju kvaliteta i obavezi borbe za kvalitet je u našoj firmi od značaja, a našim radnicima osiguravamo stalnu obuku u stručnom smislu, a takođe i u oblastima sistema kvaliteta.

Uspostavljeno je kompjutersko praćenje proizvodnje na svim radnim mestima i obučenost svih zaposlenih na radu sa računarima, zaokružena je celokupna proizvodnja počev od: samostalne izrade kalupa, obeležavanje – graviranje svakog proizvoda pa sve do sopstvene štampe.

Zbog konstantnog kvaliteta naših proizvoda koristimo uvoznu sirovinu sa sertifikatom što je dovelo do povećanja produktivnosti i asortimana.

Naši proizvodi se mogu naći na celoj teritorji Srbije a takođe i u inostranstvu.

Izrađen je profesionani katalog naših proizvoda i internet prezentacija.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

http://affiliate-programs.biz/